GANDURI DESPRE MAMA

*GANDURI PE CARE, UNII OAMENI ,LE-AU EXPRIMAT DESPRE MAMA LOR

ONORABILA MAMA                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Onorabila mama,conditia si caracterul tau fac ca vorbele mele sa fie de prisos. Ai fost cea mai buna mama si   cred,cea mai buna femeie  din lume.Iti multumesc pentru rabdarea pe care ai avut-o cu mine si iti cer iertare pentru tot ce ti-am gresit si pentru tot ce am facut rau. Fie ca Domnul sa te binecuvinteze si   sa-ti daruieasca fericirea vesnica,in numele lui Isus Hristos . Amin.

Raman,draga mama,fiul tau vesnic indatorat. (un englez Sam Johnson)

 

INGERUL PAZITOR                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Statea mereu sa ne pazeasca,nelinistita de intarzierea noastra,vara la poarta si iarna la fereastra. Desi radeam uneori de grija ei neantemeiata,lungul drum spre casa parea mai sigur stiind  ca ea cu drag ne-asteapta.Gandul ei era numai la noi – nu avea o clipa de odihna! Si de aceea stiu ca ne vegheaza inca  de acolo de unde locuieste acum. Asteptand sa venim “Acasa”,nelinistita de intarzierea noastra – veghind de la fereastra raiului,sprijinandu-se de poarta vesniciei.

“Tot ceea ce sunt sau sper sa devin se datoreaza mamei mele care a fost un inger”(Abraham Lincoln).

 

“Cred ca e scris undeva ca virtutile mamelor vor fi transmise copiilor lor,la fel ca si pacatele tatilor (Charles Dickens)

 

“I-am scris mamei in fiecare zi,din 1877 pana la moartea ei in 1925” (Lord Haldane)

 

Un om nu-si da niciodata seama  ce insemneaza mama lui ,pentru el ,pana cand nu e prea tarziu sa-I spuna asta” (W. D. Howells)

 

“Daca intreaga lume ar fi pus ape un taler si mama mea pe celalalt,atunci primul taler ar ajunge pana la grinda de sus”(Lord Langdale)

 

“Un sarut de-al mamei mele m-a facut pictor” (Benjamin West)

 

“Inima mamei este dascalul copilului “(Henry Ward Beecher)

 

“I-as dori unui prieten sa fie un fiu care nu se impotriveste niciodata lacramilor mamei sale”(Lacretalie)

 

“O lumanare ,dragostea mamei tale,isi va inalta in mijlocul stelelor flacara ei pura si statornica si va arde vesnic in fata tronului lui Dumnezeu “ (N.P.Willis)

 

“In viata de apoi s-ar putea sa ai prieteni la care sat ii mult. Dar niciodata nu vei mai simti dragostea si blandetea pe care doar o mama ti le poate oferi” (Lord Macaulay)

 

“Chiar si El,Cel care a murit pentru noi pe cruce,in ultima ora din viata,chinuit de agonia mortii,s-a ingrijit de mama Lui,vrand sa ne invete ca ultimul nostru  gand  trebuie sa se indrepte catre aceasta dragoste sfanta – acesta sa fie punctual de plecare al sufletului nostru  in zborul lui spre rai”(Longfellow)

“Nu este asa scumpa si buna mama, ca mama mea,regret acum dupa ani de zile ca nu am putut sa stau mai mult langa ia,..Te iubesc mama ,tu esti mama mea (dutu)

 

~sprelumina~

(dutu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s