MINUNEA CU SARMALELE

MINUNEA CU SARMALELE

El face lucruri mari si nepatrunse, minuni fara numar. (Iov.9:10)

Sora Erji de la Bistrita are opt zeci si ceva de ani si ea povesteste cum pe timpul comunismului i-a spus sotului ei intr-o duminica dimineata; „Mai Ianos daca mergi la biserica nu mai aduce frati la mancare, cum ai tu obiceiul, ca astazi nu am facut decat o oala mica de sarmale.

Sant doar cateva acolo, nu aduce pe nimeni.” Si fratele Ianos a uitat sau nu stiu ce s-a intamplat, dar sora s-a trezit acasa cu musafiri, avea si copii, familie …. Si-a zis: „- Ce sa fac? Le dau prima data la musafiri!” Si preocupata sa fie atenta la fiecare detaliu, a uitat cat de putine sarmale avea.

Si pune intr-o farfurie, mai pune intr-o alata si asa le pune la toti musafiri sa manace si au mancat si ei si copii, asta duminica la amiaza.

Dumnica seara inca o tura la musafiri si au mancat si ei si copii. Luni dimineta aceasi treaba dupa care musafiri s-au dus la tren. Si la un moment dat sora cum starea in bucatarie si spala vasele, aude ca cineva intra pe usa si se intoarce sa vada cine este. Credea ca vreo unul dintre musafiri a uitat ceva si s-a intors.

Pe usa a intrat un barbat imbracat in alb. „-Ce doresti domnule?” – il intreba. Omul acela s-a dus la masa la care au mancat musafiri, a pus mana pe masa si a spus asa: „Aceasta este masa binecuvantata, binecuvantata, binecuvantata!” Si a iesit prin perete afara. Atunci sora a exclamat: „M-au vizitat ingerii lui Dumnezeu!” Atunci a realizat ca Domnul inmultise sarmalele. (am gasit la un prieten pe F-Book)

O minune ca si aceea din cartea 2.Imp.4:1-7.

Slavit sa fie Domnul care face minuni fara numar.

~sprelumina~

(dutu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s