FEMEIA INTELEAPTA ISI ZIDESTE CASA..

FEMEIA INTELEAPTA ISI ZIDESTE CASA..

FEMEIE

Ca sa fii fericit cu un barbat, trebuie sa-l intelegi foarte bine si sa-l si iubesti putin; ca sa fi fericit cu o femeie trebuie sa o iubesti mult si sa … renunti sa mai incerci s-o intelegi.
„Femeia înțeleaptă își zidește casa, iar femeia nebună o dărâmă cu înseși mâinile ei“. – (Proverbe 14:1 )

Dacă mă întâlnesc cu un prieten care atunci când ne „ how do you“-dim, îmi spune că își zidește o casă, îl las să plece repede, se confruntă cu cea mai mare criză, criza de timp.

Nu toate femeile își zidesc casa, pentru ca nu toate femeile sunt înțelepte. Singurele locuri unde îi întâlnești pe cei care-și construiesc o casă sunt depozitele de construcții, nu în Mall-uri, nu la sora Clevetescu din colț sau la sora Scormonescu din fundul grădinii. Femeia, nu-i bărbat doar pentru că poate să îmbrace șalopetă. Cam 90% din claxoanele de pe artere, sunt ale șoferițelor. Nu poți ocolii o groapă fără să nu fi sancțiinat cu un claxon.

Femeii la volan îi place să fie șefă pe șosea, numai că șefia se încheie deodată, când iese abur de supt capotă sau la prima pană. -Unde-i cricul? Poate îl găsești la 112. …

Unii mă întreabă: de ce nu predică și femeile? Femeii, ziceam, nu îi stă bine cu drujba în mână și nici pe tractor. De aceea nu îi stă bine nici la amvon. Dar atunci modelling poate fi? Ce să zic!? „Orice pădure își are uscăturile ei!“ Dar eu nu sunt misogin, consider că cel mai frumos, mai delicat și mai tandru lucru, care i se poate întâmpla unei femei într-o viață, este să rămână femeie. Știința ia tot mai mult în calcul pericolul unor „mutații“ genetice.

Una a trecut neobservată: femeia cu mâini de tractorist. Femeia, pentru a-și păstra înzesteările, pentru a fi delicată și să poată mângâia, a fost pusă de Domnul sub trei cupole de ocrotire: Dunnezeu Tatăl, capul lui Hristos; Iisus Hristos , capul bărbatului și bărbatul, capul femeii.

Femeia trebuie să rămână delicată, soțul fiind mai războinic are nevoie de tandrețea și mângâierea ei.

Nu vă transformați în soții șmirghel. Oare de ce s-a inventat after shave-ul cu balsam?

~sprelumina~

(dutu)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s