Patriarhia scoate la licitaţie 10.000 de locuri de cerşit în faţa Catedralei Mântuirii Neamului

Patriarhia scoate la licitaţie 10.000 de locuri de cerşit în faţa Catedralei Mântuirii Neamului

Patriarhia Română a anunţat că scoate la licitaţie 10.000 de locuri strategice de cerşit, în interiorul şi în curtea viitoarei Catedrale a Mântuirii Neamului.

„Licitaţia se desfăşoară conform normelor europene, cei înscrişi trebuie să arate că au vechime de cel puţin 3 ani în cerşit şi o cifră de afaceri de minim 8 milioane de Euro anual. Discutăm doar cu cei mai serioşi şi competenţi cerşetori”, susţine Patriarhul Daniel.

Potrivit comunicatului Patriarhiei, cei care îşi adjudecă locuri de cerşit vor păstra doar 10% din sumele încasate, urmând ca 90% din încasări să se întoarcă la Biserică, Patriarhia susţinând că „aşa e creştineşte”.

Licitaţiile pornesc de la 100.000 Euro pentru un loc pe aleea principală a catedralei şi de la 400.000 de Euro pentru boxele speciale destinate cerşetorilor din interiorul catedralei.

http://www.timesnewroman.ro/life-death/8226-patriarhia-scoate-la-licitatie-10000-de-locuri-de-cersit-in-fata-catedralei-mantuirii-neamului

Reclame

2 gânduri despre „Patriarhia scoate la licitaţie 10.000 de locuri de cerşit în faţa Catedralei Mântuirii Neamului

  1. bani din negotul cu sufletele oamenilor.In loc sa reabiliteze cersetori, sa le ofere locuri de munca, ii amendeaza si ii lasa in continuare. Va deveni oare si cersitul o munca cu carte de munca, ca presupun ca patriarhia va elibere chitante pentru bani obtinuti.. Cat despre mila, Doamne fereste-ne sa ajungem pe mana patriarhiei ortodocse romanesti. Doamne fereste-ne

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s