IADUL (1)

blogul lui "DUTU"

IAD(1)

O serie de lecţiuni despre Iad, By Mihai Ciritel este vederea fratelui dupa descoperirea data lui de catre Dumnezeu)

 

*Cuvînt de învăţătură:   Daca mana ta te face sa cazi in pacat, taie-o; este mai bine pentru tine sa intri ciung in viata, decat sa ai doua maini, si sa mergi in gheena, in focul care nu se stinge, unde viermele lor nu moare, si focul nu se stinge. (Marcu.9:43-44).

Iar acuma vreau sa prezint”IADUL”in lumina Sfintelor Scripturi.***Cum va fi in”IAD”?Aici se vorbeste de niste madulare ale trupului”ISUS VORBESTE”cu care poti pacatui.
Si spune DOMNUL apriat,mai bine dizlocuiestele din trupul tau ca sa nu ajungi in”GHEENA”si continua”in focul care nu se stinge”.In a doua partea am prezentat vesnicia focului.Diavolul cauta sa insele pe multi sa-i tirasca cu el in”IAD”.Evanghelistul Matei,vrednic de crezare,pentruca a sorbit CUVINTELE direct de la sursa zice in capitolul 25-41:Apoi va zice celor de la stinga lui:astia nu-s Diavoli;”Duceti-va de la MINE,blestematilor,”in focul cel VESNIC”care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui!
Tot ce scriu este din Evanghelia dragostei lui DUMNEZEU pe care a pecetluit-o cu single lui ISUS FIUL SAU.Ca unii predica lumii numai dragostea lui DUMNEZEU si dreptatea LUI”NU”!Asta nu-i Evanghelia DOMNULUI.
1).In IAD este foc vesnic care nu se stinge asa scrie aici.
2).In IAD vor fi viermi care nu vor muri,este sigur ca aceasta va fi menirea lor sa-i chinuie pe cei care vor merge acolo.
Matei 22-13:”Legati-i miinile si picioarele,si luati-l si aruncati-l in intunericul de afara;acolo va fi plinsul si scrisnirea dintilor.
3).DUMNEZEU nu-SI are prezenta in IAD de aceea va fi intuneric vesnic.”INTUNERICUL de AFARA”.
4).Inca un amanunt;legatii miinile si picioarele si apoi aruncati-l in”INTUNERICUL de AFARA”.
5).Din cauza suferintelor,plinsul nu va inceta si scrisnirea dintilor.Citeste Matei 8-12:Plins,suferinta si scrisnirea dintilor.
Matei 21-42 si 50.Matei 24-51.Matei 25-30.Luca 13-28.2 Petru 2-17.Iuda 13.Iata toti scriitorii Bibliei minati de DUHUL SFINT nu menajeaza in scrierile lor si ne face de cunoscut planul vesnic al DUMNEZEULUI cel vesnic cu privire la toti acei ce nu asculta de Evanghelie.Luca Evanghelistul in pilda bogatului nemilostiv,ne spune clar ca,pe cind era bogatul in”LOCUINTA MORTILOR”adica in IAD,”in CHINURI”.
6).In IAD va fi lipsa de apa.Bogatul ar fi dorit doar o picatura de apa sa-i racoreasca buzele,si limba,in chinul si vapaia aceea.
7).Bogatul vazind ca n-are nici o sansa a vrut ca Lazar sa mearga la familia lui si sa le adevereasca chinul IADULUI.
Spuneam in a doua parte despre IADUL cum este el zugravit pe zidurile Bisericii.
Sa vedem ce spune scriptura:Apocalipsa 19-20:Si fiara a fost prinsa.Si impreuna cu ea,a fost prins proorocul mincinos,care facuse inaintea ei semnele,si care amagise pe cei ce primisera semnul fiarei,si se inchinase icoanei ei.Amindoi acestia au fost aruncati de vii in iazul de foc,care arde cu pucioasa.
Dupa ce DUMNEZEU isi va duce la indeplinire planul SAU zice in Apocalipsa 20-10;Si diavolul,care-i insela,a fost aruncat in iazul de foc si de pucioasa,unde este fiara si proorocul mincinos.***Si vor fi munciti zi si noapte in vecii vecilor***Deci ei nu pot chinui pe altii.
Apocalipsa 20-15:”Oricine”un cuvint care te poate include si ma poate include in aceasta tragedie chinuitoare.”IADUL”.
Apocalipsa 21-8:Dar cit despre fricosi,necredinciosi,scirbosi,ucigasi curvari,vrajitori,inchinatori la idoli,si toti mincinosii,partea lor este in iazul,care arde cu foc si pucioasa,adica moartea a doua.
Evanghelistul Matei mai zice reluind cuvintele DOMNULUI ISUS in capitolul 10-28:Nu va temeti de cei ce ucid trupul,dar care nu pot ucide sufletul;ci temeti-va mai degraba,de CEL ce poate sa piarda si sufletul si trupul in GHEENA.Eu nu stiu cum va fi chinul sufletului,sau moartea sufletului dar ea trebuie sa fie ingrozitoare daca lumea intreaga nu valoreaza cit un suflet.
Marturiile despre IAD si chinurile lui sint coplesitoare si nu mai este nevoie ca eu sa dau dovezi,caci citind Scriptura nu se poate sa nu-ti dai seama despre toate acestea.Iar despre cei care propovaduiesc o Evanghelie a dragostei si cealalta parte o lasa undeva ascunsa,aceasta nu este Evanghelia DOMNULUI ISUS CHRISTOS.
Uita,sau li-i frica sa propovaduiasca cealalta parte a lui DUMNEZEU care zice ca:”DUMNEZEU ESTE UN FOC MISTUITOR”.
Din cauza pacatului si a stricaciunii care este in lume DUMNEZEU a pregatit o zi de minie si Ioan zice in Apocalipsa 6-15:17:
Imparatii pamintului,domnitorii,capitanii ostilor,cei bogati si cei puternici,toti robii si toti oamenii slobozi s-au ascuns in pesteri si in stincile muntilor.Si ziceau muntilor si stincilor:”Cadeti peste noi, si ascundeti-ne de FATA CELUI ce sade pe scaunul de domnie si de***MINIA MIELULUI***.Care a vazut vreodata un miel minios?Atunci se va arata dreptatea lui DUMNEZEU.Caci a venit ziua cea mare a***MINIEI LUI***si cine poate sta in picioare?”.Deci asa cum am amintit in a doua parte insasi diavolul va fi dezbracat de puterea lui si v-a fi chinuit in focul vesnic care arde cu pucioasa.N-am adus inaintea cititorilor aceste predici pentruca n-am avut altceva de lucru,sau pentruca sa stirnesc sentimente de frica sa inspaimint pe cineva,sau pentruca sa-mi fac un nume pe facebook,ori pentru aprecierile multora sa-mi dea cit mai multe”LIKEURI”ci mai degraba ca prin aceste mesaje sa trezesc multe suflete care pina acum au trait in invataturi de datina,si viitorul lor vesnic este”IADUL”.
IADUL este o realitate si el este propovaduit chiar si in cultele pagine dar in felul cum vrea diavolul sa li-l prezinte sa le mai dea nadejdi inselatoare,pentruca el stie ca are putina vreme.Toate aceste dovezi nu sint altceva decait o expresie a lui DUMNEZEU si a cuvintului SAU care ramine neschimbat.MINTUITORUL spunea ca:Cerul si pamintul vor trece dar CUVINTELE MELE nu vor trece.
DOMNUL sa va dea un duh de intelepciune sa propovaduiti intreg adevarul lui DUMNEZEU.  Va urma.

~sprelumină~

(duţu)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s