~UN MESAJ DE URGENTA~ AI GRIJA DE MIELUSEI TAI…

AI GRIJA DE MIELUSEI TAI

~UN MESAJ DE URGENTA~

blogul lui "DUTU"

blogul lui „DUTU”

*Ingrijeste bine de oile tale si ia seama la turmele tale. (Prov.27:23)

Un pastor era foarte suparat. Printre lacrimi a povestit cum niste lupi au intrat in turma lui si i-au ucis 65 dintre ce ma buni miei. Cel care il asculta, la intrebat cu compatimire: ,,Dar oi, cite ti-a nimicit?”


Cu o privire surprinsa, batrinul pastor i-a raspuns:,,Niciuna! Nu stii ca un lup nu ia niciodata o oaie batrina, daca poate lua un miel?”
In zilele noastre, satan incearca sa intre in familii sub forma unui inger de lumina. Isi ascunde coruptia nelegiuita si murdara sub o interminabila varietate de deghizari in aparenta nevinovate. Numai vegherea staruitoare, potrivita Scripturii, insotita de rugaciunea parintilor, le va asigura acestora intelepciunea necesara pentru a deosebi lucrurile pretioase de cele neinsemnate.

Datorita curiozitati cu care sunt dotati mielusei sunt usor atrasi de unii pastori cuceritori care in dorinta de marire si faima atrag tineretul in cele mai multe cazuri nu cu gandul pocaintei ci cu gandul unei marii personale.Tineri poseda talente,bani si sunt usor de acaparat datorita cunostintelor limitate din cuvantul lui Dumnezeu (nu toti) si isi lasa turma parintilor pentru un camp mai verde mai promitator,mai la vale  si abia cand intra in Sodoma pacatului isi dau seama de gresala facuta,trist e ca uneori nu mai e posibilitatea intoarceri datorita radacinilor si a crengilor prietenesti pe care si le-au format in noua comunitate. In felul acesta se formeaza noi grupari ,cu muzica noua cu predicare diferita si bun inteles cu o traire usoara ,zburdalnica.

Parinti raman sa isi astepte plangand in turma(biserica mama) mieluselul plecat din curiozitate si apoi de gandul ca toti sunt la fel.

Catre toti pastori,parinti cu inima buna si cu frica de Dumnezeu sa luptam pentru ocrotirea copiilor nostri pazindui de lupi rapitori dar si de pastori imbracati in piei de oaie.

Ca si in zilele lui Neemia, si astazi parintii trebuie sa actioneze in credinta pentru a rezidi zidurile darimate. Usile, incuitorile si barierele trebuie sa-si indeplineasca functiile, asfel incit casa sa fie in siguranta de lupii rapitori.

Parinti!

Copii vostri sunt asemenea unor miei asupra carora se indreapta atacul vrasmasiului. Vegheati ca nimic sa nu poate fura pe copii vostri! Ei au nevoie de case in siguranta. Si casele vor fi in siguranta, cind Mintuitorul este Domnul si Stapinul caselor voastre.

~sprelumina~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s