UN STRIGAT DE DISPERARE A UNEI FAMILI PE F-BOOK..

UN STRIGAT DE DISPERARE A UNEI FAMILI PE F-BOOK.. SA AIBA DREPTATE,ANALIZATI IN MOD SINCER SI CORECT SI O SA VEDETI.

blogul lui "DUTU"

blogul lui „DUTU”

Un gand din inima, pentru parintii crestini si nu numai!

Parintii din Bisericile noastre, in majoritate, au aruncat responsabilitatea si atributiile date de Dumnezeu lor, pe umerii profesorilor de la scoala, a unui pastor de tineret si astfel dorm linistiti.
Dorm in timp ce „lupul” le devoreaza copiii.


Asa ca astazi e demodat studiul biblic, e demodata rugaciunea, e demodat corul, cine practica …asa ceva au devenit niste „dinozauri” legalisti si conservatori care nu mai merita bagati in seama.
Trist este ca asta se intampla cu „binecuvantarea” parintilor.

Parinti care accepta strategia lumii, chipul veacului acestuia in biserici, doar de dragul de-ai tine pe copii in biserica. Asa ca „saracii” tineri nu mai pot sta in biserica daca nu se face cum zic ei: au nevoie de muzica rock, multa distractie, sali de sport, sa aibe „fun” atunci cand vin la biserica, altfel nu-i „cool”.
In tot acest timp, parintii fac bani, bani multi, sa fie in rand cu lumea de astazi.

Fereasca Dumnezeu sa le zici ceva ca devii dusmanul numarul 1. Cica, sa le educe societatea copiii si din punct de vedere crestin pastorul angajat, o data pe saptamana. Pastorul trebuie sa-i si distreze o data pe saptamana cand se intalnesc, deoarece ei nu mai au timp liber sa-l petreaca cu copiii lor, nici timp de discutii, asa ca tot pastorul sa faca consiliere cu ei.
S-a ajuns ca aceste daruri date de Dumnezeu noua (copiii nostri), sa gaseasca rezolvare la problemele cu care se confrunta, la colegii necrestini sau la un pastor de tineret, pe care de multe ori nici nu stii bine cine este si ce-i baga in cap copilului tau.
Asta se intampla exact datorita faptului ca parintii nu-si mai cunosc responsabilitatea, atributiile si nici nu-i mai intereseaza. Lucrul important pentru multi este sa se ridice la nivelul acestei lumi, sa aibe casa, masina, haine ectc, toate ca restul lumii si in rand cu lumea.
Rezolvarea problemei ar consta in pocainta noastra, altfel vom avea parte de un viitor cu biserici pline de circari, evanghelii false, profeti mincinosi si multe „minuni”.
Poate ca multi veti zambi citind randurile acestea si veti spune: „frumos, o constatare excelenta, insa „frate/sora  asta-i demodat si nu intelege vremurile, contextul actual, un legalist extremist…”
Dragul meu, vreau sa-ti spun ca eu nu m-am nascut intr-o familie de neoprotestanti, eu vin din lume, din temnitele satanei si intunericului, de acolo m-a scos Domnul, El nu m-a scos de acolo decat prin Duhul Sfant si Cuvantul Sau. Simplu, Isus Hristos a ramas acelasi.

Domnul nu are nevoie de circari pentru ai largii Imparatia, nu are nevoie de evanghelia prosperitatii, de biserica emergenta, de draci sa rada in biserici ore in sir si sa sara ca mingile, El Domnul are nevoie de oameni dedicati Evangheliei, Domnului, rugaciunii si sfintirii cu toata inima. Cu astfel de crestini va lucra la fel, simplu, prin predicarea Cuvantului, Frangerea painii si rugaciune.
Si in vremea lui Pavel, in lume erau tot felul de modalitati de-a atrage oamenii. Pavel nu a zis: ” bine, voi lua dansurile si muzica din chefurile grecilor si o voi aduce in biserica, schimband doar cuvintele, astfel voi mari Biserica lui Hristos”. Nu niciodata, Pavel a folosit strategia lui Dumnezeu, stiind ca nu greseste, Pavel a folosit viziunea biblica pentru a largi Imparatia lui Dumnezeu in inimile oamenilor.
Astazi e „viceversa”!
In urma neglijentei parintilor, diavolul a intrat in turma si nimiceste mieluseii. Vine diavolul si face distractie pentru toti. „Taiati rugaciunea, taiati studiu biblic si la muzica rock”, sa cantam pana ne plesnec urechile si e excelent!

Daca se poate, sa nu mai avem program duminica dupa masa, deoarece suntem surmenati de atata topaiala de dimineata.
Doamne ai mila de noi! Doamne ai mila de noi! Doamne ai mila de noi!

Sursa = un strigat de disperare a unei famili pe F-book

~sprelumina~

(dutu)

2 gânduri despre „UN STRIGAT DE DISPERARE A UNEI FAMILI PE F-BOOK..

  1. Da, plangerile adioma celor din acest post am mai auzit. Si am inteles si tonul. Tinerii din ziua de astazi probabil ca nu cunoasc Biblia asa de bine ca generatia mai in varsta. Probabil ca petresc mai mult timp in fata calculatorului sau televizorului decat in rugaciune. Voi specula ca generatia tanara probabil pune mai multa valoare pe timpul petrecut cu prietenii decat pe timpul petrectu in biserica. Si nu-i invinuiesc. De ce? Pentru ca in general, oamenii din bisericile noastre fac parte din doua grupuri: cei care-si cauta doar interesele proprii (vin la biserica din interese economic-sociale) si chimvalele zanganitoare (vezi 1 corinteni 13).

    Cine sa educe tineretul?

  2. trebuie sa recunosc ca aceasta postare reprezinta un studiu excelent al ” evolutiei ” „biserici moderne ” cuprinsa de teama insucesului spiritual pentru parinti, si de euforia „fun-ului „copiilor lor in concurenta cu lumea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s