SAPTAMANA PATIMILOR (6)

RUSINEA DEZBRACARI INAINTEA MULTIMII (Marcu.15:24).

blogul lui "DUTU"

blogul lui „DUTU”

*Cuvantul de aur:Dupa ce L-au rastignit, I-au impartit hainele intre ei tragand la sorti, ca sa stie ce sa ia fiecare. (Marc.15:24).

Asculta cantare:”Candva pe o cruce ” aici: Go to YouTubePlay video

Parca nu au fost suficiente suferintele provocate la adresa Mantuitorului de toti din jur,parca aceasta pune capac la toate,sa-i ia si hainele,sa-L desbrace de singura camasa ce o avea….

Printul cerului ajunge intr-o saracie lucie sa ne invete adevarata slujire in simplitate si renuntare….El care a avut totul ,ajunge pentru o vreme sa aiba”nimic”….Se naste in grajdul altuia,dupa ce lumea il respingea (parca nici nu il lasa sa vina in lumea noastra),apare in lumea noastra intr-o situatie umila,n-a avut casa Lui ,si cu toate acestea n-a dormit afara numai in noptile care le petrecea in rugaciune,n-a avut banii necesari pentru templu si totusi si-a platit datoria fata de Templu,n-a avut barca Lui sa treaca Marea Galileiei si totusi a trecut de partea cealalata,a dus lipsa de odihna,i-a fost foame si sete,a fost obosit si alungat,se pare ca a avut o singura camasa pentru care soldati au tras la sort.

Vremea trecutului si vremea zilelor noastre pentru oamenii de caracter era o rusine sa fie dezbracati,azi aratarea goliciuni e la moda si e ceva acceptat si chiar incurajat in societatea moderna.Oameni lumii dezbracati se duc la parade,si isi descopera goliciunea fara nico sfiala ,ce vremuri am ajuns….

Prima familie cand s-au vazut goi au incercat sa-si acopere goliciunea, Dumnezeu le-a facut haine,nici azi Dumnezeu nu vrea sa te lase mai prejos,El te vrea imbracat si in capul oaselor cu toate facultatile mentale sa il slujesti numai pe El.

~sprelumina~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s