ADI GLIGA SI CATALIN CIUCULESCU IN SACRAMENTO

O SEARA DE PARTASIE IN CANTARE SI RUGACIUNE IMPREUNA CU ADI GLIGA SI CATALIN  CIUCULESCU IN SACRAMENTO

Biserica Penticostala Emanuel organizeaza impreuna cu celelalte biserici din zona Sacramento o seara de “Partasie prin cantare si rugaciune -O SEARA DE VEGHE”.Evenimentul va avea loc Vineri 21 Iunie 2013 de la ora 7pm. Cu acest prilej deosebit care se repeta  luna de luna in comunitatea din Sacramento,de data aceasta ,pe langa faptul ca Dumnezeu va fi present in casa Lui ca “Stapan si Domn” vom avea ocazia sa ascultam cantari cantate de frati si surori din bisericiile locale ,vom avea si musafiri pe fr. Adi Gliga si fr.Catalin Ciuculescu,cu a caror voce linistitoare si sub calauzirea Duhului te aseaza intr-o atmosfera de inchinare la adresa Celui care cu adevarat merita toata Gloria si Slava. Mai ales cand stim ca tema serii va fi:”Lucrarea mea de lauda este pentru Imparatul!”

~Sacramento Evanghelic~

*Alaturi de cantarea fiilor lui Core ,sa avem si noi cuvinte pline de farmec pentru Imparatul nostru, din adancul inimi toti cei prezenti sa poata spune :Lucrarea mea de lauda este pentru Imparatul!” (Ps.45:1)Limba iscusita sa il laude pe Dumnezeu  si nimeni sa nu primeasca lauda decat Unul singur “Dumnezeu”. Nu noua, Doamne, nu noua, ci Numelui Tau da slava pentru bunatatea Ta, pentru credinciosia Ta! (Ps.115:1)

~Sacramento Evanghelic~

***Ce bine se potrivesc cuvintele rostite in psalm:veniti sa ne inchinam si sa ne smerim, sa ne plecam genunchiul inaintea Domnului, Facatorului nostru! (Ps.95:6) asa ca nici un roman din Sacramento si din inprejurimi sa nu ramana acasa ci la inchinare cu toti… Daca Dumnezeu va umplea sutele de scaune din sanctuarul biserici ,mai sunt si alte camere si nu uitati curtea de afara e goala poate sa fie plina de neamul nostru  romanesc … Veniti sa avem cu adevarat o seara romanesaca de lauda si inchinare  in linistea serii dupa ce caldura dogoritoare de peste zi a fost alungata de racoarea serii.

Programul serii incepe la ora 7.pm.pacific time Vineri 21 Iunie 2013

Locatia inchinari Biserica Penticostala Emanuel Sacramento Ca.

4141 Fell st. Sacramneto Ca. 95838.

Pentru toti acei care sunteti departe si nu puteti sa fiti impreuna cu noi  la lucrarea  de proslavire adusa in Cinstea  Imparatului ,puteti sa fiti partasi printr-o rugaciune chiar de la distanta  urmariti in direct la    www.emanuel-church.com  .

Fiti binecuvantati de Domnul..

~sprelumina~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s