MOTIVUL PENTRU CARE CREDINCIOSII SUNT BOLNAVI

MOTIVUL PENTRU CARE CREDINCIOSII SUNT  BOLNAVI

blogul lui "DUTU"

blogul lui „DUTU”

*Cuvant de invatatura:Caci cine mananca si bea isi mananca si bea osanda lui insusi, daca nu deosebeste trupul Domnului.Din pricina aceasta sunt intre voi multi neputinciosi si bolnavi, si nu putini dorm.(1Cor.11:29-30)

Te-ai intrebat vreodata de ce unii crestini sunt slabiti, bolnavi si chiar mor tineri? Ii multumesc Lui Dumnezeu ca Duhul Sfant ne da in acelasi timp si motivul dar si solutia. In 1Corinteni11:29-30 El ne spune clar acel unic motiv pentru care unii crestini sunt slabiti, bolnavi si mor tineri si anume faptul ca nu deosebesc trupul Domnului atunci cand iau Sfanta Comuniune.

Multi crestini nu stiu ca piinea  arsa care reprezinta trupul Lui Cristos, este pentru sanatatea si vindecarea lor si atunci cand o consuma fara sa realizeze acest adevar, ei o mananca in mod nevrednic. Si opusul, este adevarat: daca discern clar trupul Lui Cristos, ei vor fi puternici, sanatosi si vor trai mult.

Din pacate, de-a lungul vremii biserica a denaturat aceasta invatatura si acum invata ca daca ai pacat in viata ta, nu poti lua Cina caci vei deveni slab, bolnav si vei muri. Am intors binecuvantarea intr-un blestem. Din acest motiv, multi crestini au teama de a se apropia de masa Domnului si astfel sunt jefuiti de puterea datatoare de sanatate a Sfintei Comuniuni.

Prietene, nu exista o persoana care sa merite! Cei mai buni dintre noi, au pacat in viata lor. Deci, cei care nu merita sunt singurii care iau parte la Cina Domnului. Dar pentruca Isus a murit pentru cei care nu merita, El i-a calificat pe cei care-l iau pe El ca neprihanire a lor, sa beneficieze de fiecare lucru pentru care El a murit ca noi sa-l avem.

Deci problema nu se pune, daca suntem sau nu demni de a lua Cina ci CUM luam Cina. Vino la masa Domnului cu indrazneala fiindca Isus te-a calificat prin sangele Sau pretios. Nu o lua ca pe un ritual, ci elibereaza-ti credinta pentru sanatate si vindecare in timp ce realizezi ca trupul Lui Cristos a fost frant pentru ca al tau sa fie intreg si sanatos, azi. Atunci cand iei astfel Cina, o iei in chip vrednic si nu vei fi slabit, bolnav sau sa mori inainte de vreme. Sursa: Today’s Devotional by pastor Joseph Prince.

~sprelumina~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s