CE SA FACI CIND NU MAI STII CE SA FACI…

CE SA FACI CIND NU MAI STII CE SA FACI…

Toti cei puternici de pe pamant vor manca si se vor inchina si ei; inaintea Lui se vor pleca toti cei ce se coboara in tarana, cei ce nu pot sa-si pastreze viata.

Exista in viata fiecaruia crize si probleme grele cind imposibilul iti blocheaza inaintarea,nu mai stii unde sa cauti ajutor.Daca totusi mai poti retine,atunci nu uita:

*Dumnezeu are un plan special pentru tine si viata ta.

Doamne ,Dumnezeule ,multe sunt minunile si planurile Tale pentru mine;nimeni nu se poate asemana cu Tine.As vrea sa le vestesc sisa le trambitez ,dar numarul lor este prea mare ca sa le povestesc.[Ps 40:5,Romani  8-28].

*Daca te mai poti ruga striga la Domnul dupa ajutor.

De la capatul pamantului strig catre Tine cu inima mahnita si zic:Du-ma pe stanca pe care n-o pot ajunge ,caci este prea inalta pentru mine! Caci Tu esti un adapost pentru mine ,un turn tare impotriva vrasmasului .[Ps.61:2,Mc.10 :46-52].

*Nu te lasa coplesit de circumstantele exterioare ori parerile oamenilor.

Este Cineva deasupra lor ,increde-te-n El.Invatatorule ,noroadele Te impresoara si Te imbulzesc si mai intrebi:Cine s-a atins de Mine?.Dar Isus a raspuns:S-a atins cineva de Mine,caci am simtit ca a iesit din Mine o putere,Femeia cind s-a vazut data de gol,a venit tremurand ,s-a aruncat jos inaintea Lui si a spus in fata intregului norod,din ce pricina se atinsese de El si cum fusese vindecata numaidecat.[Luc.8:43-47,Ps.37:3-6].

*Da ce ai mai scump Domnului pentru ca El iti returneaza deplin si vesnic.

Arunca-ti painea pe ape si dupa multa vreme o vei gasi iarasi! Imparte-o in sapte si chiar in opt,caci nu stii ce nenorocire poate da peste pamant.[Ecl.8 :1]..banca cerului e cea mai sigura[Mat.7:19-21]Obisnuieste-te din vremuri bune sa traiesti aceste invataturi ca sa te sustina si cind o sa vina vremuri cind nu mai stii ce sa faci.

Inregistreaza bine:

Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi. (Ps.46:1 .   Amin.

~sprelumina~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s