UN PACAT NOU, MODERN LA INDEMANA ORICUI

UN PACAT NOU, MODERN LA INDEMANA ORICUI, VEZI DACA IL INDRAGESTI SI TU?

Cu fiecare zi apar , intalnim lucruri noi, bune ori rele care ne ocupa timpul vietii noastre,se descopera pacate noi, pacate de care parinti nostri n-au avut cunostinta.

Ei, bine azi o lume care se crede tot mai ,sfanta, curata , ajunge sa fie obsedata , si sa fie depedenta de o stare ,despre care spun doctori ca a cucerit mai multa lume decat alcoolul, devenind chiar o plaga a societatii, vrei sa stii si tu cum se poate scapa de depedenta aceasta..

SE DESCHIDE PRIMUL SPITAL PENTRU DEPEDENTII DE INTERNET

Dependența de calculator poate fi tratată ca oricare altă stare de acest fel. Doctorii subliniază că este vorba despre o boală serioasă ce poate schimba iremediabil viața.

 „Dependența de internet este o problemă mai răspândită decât alcoolismul. Internetul este liber, ieftin și legal”, a declarat psihologul Kimberly Young.

Programul non-profit este creat astfel încât permite internarea a patru adulți, care vor urma simultan o cură de dezintoxicare digitală de 72 de ore. Urmează o evaluare psihologică și alte tratamente adecvate prin care vor fi învățați să folosească ai puțin calculatorul

Citiţi mai mult: Se deschide primul spital pentru DEPENDENȚII DE INTERNET – Sănătate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/se-deschide-primul-spital-pentru-dependentii-de-internet-1055355.html#ixzz2djVP1VfV
EVZ.ro

Publicitate

Un gând despre „UN PACAT NOU, MODERN LA INDEMANA ORICUI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s