CAND LASAM PE CAINI SA NE CONTROLEZE ,VOM FI MANCATI DE VII

Îngeraşul blond s-a întors, desfigurat de muşcături, într-un sicriu alb

In China se controleaza populatia (nu sunt de accord cu asta ,ei o fac) in Romania au ajuns caini sa controleze populatia, sa decida ei care are carnea mai buna, totul este controlat de caini vagabonzi , parcuri si drumuri, bietii oameni pentru a se apara trebuie sa circule in grupuri , sa nu care cumva sa isi uite bota acasa ca ajunge bucatele…. Asa e cand se intelege democratia gresit, si il asezam pe animal la nivelul omului – pe aceiasi treapta..

 Iti vine sa plangi de durere cand vezi asemena imagini….
Fraţiorul copilului ucis de câini se află în stare de şoc şi nu mai vorbeşte. Bunicul vrea să-şi dea cuscra pe mâna poliţiei, pentru neglijenţă. Oamenii din zonă s-au plâns de multe ori că le sunt copiii atacaţi de câini.

 

Pe Calea Grivitei, lângă casa micuţului Ionuţ Anghel, s-au adunat mulţi vecini. Printre ei, bunicul băieţelului mort: Ion Iordache are 62 de ani, e îmbrăcat în negru şi încearcă să-şi astâmpere lacrimile. „Era un băiat extraordinar! Mereu mă întreba dacă am bomboane. I-am crescut de mici pe amândoi, şi pe Ionuţ, şi pe Andrei. I-am plimbat cu căruciorul, i-am dat în tobogane, dar nu-i lăsam să plece de lângă mine”, încearcă bunicul să-şi învie nepotul din amintiri.

Sufletul bărbatului nu mai poate fi mângaiat de când a intuit grozăvia. Se uita la televizor cu ginerele său, când o ştire i-a împietrit inima- un copil fusese omorât de câini. „M-am rugat la Dumnezeu să nu fie nepoţelul meu. Numai eu ştiu cât m-am rugat. Ştiam că în parcul ăla i-a dus cuscra să se joace. Nu ştiu de ce i-a dus tocmai acolo, ea stă în spate la Inter. Oricum, va trebui să dea socoteală la poliţie. Copiii au stat 45 de minute nesupravegheaţi. Asta este inconştienţă”, mai spune bunicul lui Ionuţ.

Andrei, fratele de şase ani al lui Ionuţ, a rămas şocat după ce a asistat la nenorocire. „Frăţiorul este în apartament, cu mama şi cu soţia mea, dar nu mai vorbeşte”, spune bunicul. „Poate a văzut cum l-au muşcat câinii pe frăţior, nu ştiu exact ce a văzut. El iubea animalele şi i-am zis de multe ori să nu se mai apropie de ele pentru că sunt periculoase. Şi eu iubesc câinii, am avut unul, dar cred că trebuie ţinuţi sub control. De vină sunt primarii care n-au făcut nimic să-i strângă”, mai spune bătrânul copleşit de atâta durere.

Fericirea familiei Anghel a fost curmată tragic

„Oprescu e inconştient”

Vecinii au reclamat în repetate rânduri la primărie că maidanezii le atacă copiii. „Nu e prima dată când spunem de câini. Să zică fata asta cum îl alergau pe băiatul ei într-o zi, când se întorcea de la şcoală”, zice Georgeta Voicu, coafeza care, ieri, o aştepta pe mama lui Ionut să vină la salon. „Ce tragedie, astăzi toată familia trebuia să fie în vacanţă, să plece la Herculane.”

Mama: „Este desfigurat, nu mai are piele pe cap!”

Din bloc ies în grabă mama, mătuşa şi Andrei. Micul Ionuţ tocmai fusese adus în sicriu. Toţi trei se îndreaptă cu paşi repezi spre capela bisericii Sfântul Gheorghe – Griviţa. Andrei râde, nu ştie ce urmează. Intrat în capelă, ţipătul micuţului frânge inimile tuturor. Familia s-a grăbit să ajungă la sicriul lui Ionuţ, dar nu s-a gândit la şocul prin care urma să treacă celălalt copil. Nici mama, Felicia, nu a realizat gravitatea situaţiei. Pentru ea, durerea de a-şi vedea copilul în sicriul micuţ şi alb a fost sfâşietoare. „L-aţi văzut? Este desfigurat, nu mai are piele pe cap!” Lacrimile familiei înnebunite de durere curg şiroaie peste chipul de îngeraş blond, desfigurat de muşcături.

Bunicul Ion Iordache, distrus de durere


Bunica Aurica Anghel spune că nu a plecat în căutarea copiilor pentru că i-a fost teamă că nu o s-o mai găsească pe bancă

„Când vine împăratul, să vedem ce facem?”

 

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu a avut nicio poziţie publică de când micuţul de patru ani a fost omorât de un maidanez deşi, potrivit legii, Municipalitatea este cea care are atribuţii în ceea ce priveşte gestionarea patrupedelor. Pe de altă parte, preşedintele Traian Băsescu a făcut, aseară, apel public la Guvern să emită o Ordonanţă de Urgenţă prin care să stabilească un termen scurt sau rezonabil în care „iubitorii de câini să ia maidanezi acasă, să-i ţină în ţarcul lor, după care cei care nu au fost adoptaţi – să fie imediat eutanasiaţi”.

În opinia preşedintelui, opţiunea sterilizării şi lăsării câinilor fără stăpân pe stradă s-a arătat a nu fi o soluţie bună.


De cinci ani, Sorin Oprescu este cel care gestionează problema maidanezilor

Unde este primarul general?

În timp ce coordonatorul Administraţiei de Supraveghere şi Protecţie a Animalelor fără Stăpân, Răzvan Băncescu, a anunţat că maidanezul care a ucis un copil era sterilizat şi adoptat de un ONG care apără maidanezii, Oprescu e de negăsit. Surse din Primăria Capitalei au dezvăluit ieri, pentru „Evenimentul zilei”, că edilul- şef este aşteptat în ţară. Pe holurile instituţiei, cei din jurul primarului se întrebau: „Când vine împăratul, să vedem ce facem?”. Ieri, tot în Capitală, o femeie a fost muşcată de maidanezi şi se află în stare gravă.

Citiţi mai mult: Îngeraşul blond s-a întors, desfigurat de muşcături, într-un sicriu alb – Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ingerasul-blond-s-a-intors-desfigurat-de-muscaturi-intr-un-sicriu-alb-1055638.html#ixzz2drzDlcWH
EVZ.ro

Publicitate

Un gând despre „CAND LASAM PE CAINI SA NE CONTROLEZE ,VOM FI MANCATI DE VII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s