ATENTIE CETATENI AI CAPITALEI,VERIFICATI DACA MAIDANEZUL CARE TOCMAI SE APROPIE DE VOI FIGUREAZA PE LISTA NEAGRA, COMPARA LISTA CU ACTUL DE INDENTITATE PE CARE O SA VI-L DEA CAINELE CAND COLTI SE VOR APROPIA DE VOI.

ATENTIE CETATENI AI CAPITALEI,VERIFICATI DACA MAIDANEZUL CARE TOCMAI SE APROPIE DE VOI FIGUREAZA PE LISTA NEAGRA, COMPARA LISTA CU ACTUL DE INDENTITATE PE CARE O SA VI-L DEA CAINELE CAND COLTI SE VOR APROPIA DE VOI.

CETATEANUL DIN CAPITALA ARE OBLIGATIA SA VERIFICE DACA MADIANEZUL CARE SE APROPIE DE EL E PE LISTA NEAGRA ORI NU CA SA STIE SA SE FEREASCA, SA VERIFICE NUMELE DE PE LISTA CU POZA CAINELUI DUPA CE ACESTA II DA ACTUL DE INDENTITATE, SA FIE SIGUR CA ACTUL NU E FALSFICAT DE CAINELE CE SE APROPIE CU COLTI RANJAND DE EL
Primăria Capitalei a publicat lista neagră a câinilor de care să ne ferim

Primăria Capitalei a publicat lista neagră a câinilor de care să ne ferim

Tot ce au de făcut cetăţenii e să verifice dacă maidanezul care tocmai se apropie de ei figurează sau nu pe listă

                    Primăria Municipiului Bucureşti a luat, în sfârşit, iniţiativa în problema câinilor fără stăpân! Pentru a reduce riscul ca locuitorii Capitalei să fie atacaţi de aceste animale, Primăria a publica zi pe site-ul său “Lista Neagră a câîinilor periculoşi”, conţinând toţi maidanezii de care trebuie să ne ferim în Bucureşti, cu nume, domiciliu şi cod numeric personal. Astfel, bucureştenii vor putea şti imediat dacă maidanezul care tocmai îşi arată colţii e periculos sau nu printr-o simplă verificare a listei, care conţine aproximativ 00.000 de câini fără stăpân.

Primarul Sorin Oprescu explică de ce a durat atât de mult până când o astfel de listă să fie publicată: “A fost nevoie mai întâi să facem recensământul maidanezilor şi să trimitem recenzori la fiecare câine în parte care să stabilească, pe baza unui chestionar simplu, cu 150 de întrebări, dacă animalul ar putea fi agresiv sau nu”.

De asemenea, Primăria le recomandă bucureştenilor care stau în zone cu mulţi maidanezi aflaţi pe lista neagră să facă tot posibilul ca să se mute în cartiere cu câini mai puţin agresivi, pentru a nu fi implicaţi în incidente neplăcute.

Sursa:http://www.audvoci.ro/savanti-la-lucru/primaria-capitalei-a-publicat-lista-neagra-a-cainilor-de-care-sa-ne-ferim.html

Publicitate

2 gânduri despre „ATENTIE CETATENI AI CAPITALEI,VERIFICATI DACA MAIDANEZUL CARE TOCMAI SE APROPIE DE VOI FIGUREAZA PE LISTA NEAGRA, COMPARA LISTA CU ACTUL DE INDENTITATE PE CARE O SA VI-L DEA CAINELE CAND COLTI SE VOR APROPIA DE VOI.

    • Cainele e tot caine , ori in America ori in Romania, si trebuie priviti ca si cainii, care trebuie ingrijiti si controlati. Daca nu pot fi controlati trebuie sa fie starpiti. Proprietarul a carui caine nu e supravegheat sa plateasca pentru orice paguba produsa de cainele respectiv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s