~PĂSTORUL NELU BRIE ÎN SACRAMENTO CA.~ 3-5 NOIEMBRIE 2013

~PĂSTORUL NELU BRIE ÎN SACRAMENTO CA.~   3-5 NOIEMBRIE 2013

UN ANUNŢ IMPORTANT:

In primele zile ale luni Noiembrie 2013, comunitatea Romȃnă  din oraşul Sacramento va avea harul deosebit să asculte Evanghelia predicată de păstorul Nelu Brie din Sibiu/Romȃnia. Sunteţi invitaţi să participaţi la servicile divine ţinute în Bisericile; ”Emanuel şi Maranatha” după cum urmează:

*2 Sîmbătă/Nov. 2013 Conf. Famililor = Biserica “Emanuel”,

*3 Duminică/Nov.2013 AM. Cina Domnului = Biserica “Emanuel”,

*3 Duminică/Nov.2013 PM. = Biserica “Maranatha”,

*4 Luni /Nov.2013 PM. Întîlnire de tineret = Biserica ”Emanuel”,

*5 Marţi/Nov.2013 PM. Evanghelizare = Biserica”Emanuel”.

DESPRE PASTORUL NELU BRIE.

Personal l-am întîlnit întruna din bisericile romîne din Londra unde am slujit împreună, nu mi-a trebuit mult să îmi dau seama de inţelepciunea de sus care a primit-o şi care îţi produce o mare bucurie să stai şi să-l asculţi, aşa ca dacă ai posibilitatea vino şi ascultă un Cuvînt proaspăt transmis de Domnul prin slujitorul Său.

Cine este păstorul Nelu Brie?

Nelu Brie s-a nascut la Şeitin judeţul Arad în 1974, trăindu-şi copilăria în localitatea Ferice din judeţul Bihor. Absolvent al Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti promoţia 1992-1996.Căsătorit cu Laura. Din 1996 slujeşte ca păstor în Biserica Penticostală Emanuel din Sibiu, avînd responsabilităţi pastorale şi în bisericile penticostale din zona oraşului Sibiu. Este doctor în Teologia Biblică a Noului Testament cu teza de doctorat cu titlu”Secretul Mesianic în Evanghelia lui Marcu” pe care a susţinut-o la Institutul Teologic Protestant din Cluj-Napoca. Din 2005 şi pînă în prezent slujeşte ca profesor la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, avînd funcţia de lector universitar. Dacă locuieşti în zona oraşului Sacramento încearcă să participi cel puţin la unul din servicile divine amintite, dacă nu poţi datorită distanţei puteţi urmări în direct servicile din bisericii la:”Emanuel” Website:http://emanuel-church.com/  , “Maranatha” Website:http://www.maranathasac.com/

Vă aşteptam cu toată dragostea la întîlnirile din Bisericile amintite.

~sprelumina~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s