PĂCATELE IERTATE

PĂCATELE IERTATE (Romani.3:21-26) By David (duţu) Miclea

*Cuvîntul de aur: Si sunt socotiti neprihaniti,fara plata, prin harul Sau, prin rascumpararea care este in Hristos Isus.(Romani.3:24).

*Dumnezeu a amintit omului despre iertare şi izbăvire  încă din Grădina Eden:  Vrajmasie voi pune intre tine si femeie, intre samanta ta si samanta ei. Aceasta iti va zdrobi capul, si tu ii vei zdrobi calcaiul.” (Fac.3:15).

*Isus a promis iertarea : De aceea va spun: orice pacat si orice hula vor fi iertate oamenilor; dar hula impotriva Duhului Sfant nu le va fi iertata. (Mat.12:31).

*În Numele Lui ne-a fost vestită iertarea: Sa stiti, dar, fratilor, ca in El vi se vesteste iertarea pacatelor; (Fapt.13:38).

*Crucea de la Golgota a fost locul iertări noastre: In El avem  rascumpararea,  prin sangele Lui, iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau (Efes.1:7).

*Prin credinţă putem primi iertarea: si sa primeascaprin credinta in Mineiertare de pacate si mostenirea impreuna cu cei sfintiti.” (Fapt.26:18).

*Iertarea dată de El, ne aparţine: Va scriu, copilasilor, fiindca pacatele  va sunt  iertate  pentru NumeleLui. (1Ioan.2:12).

***Ai primit iertarea Domnului? Nu uita sîngele Lui ne curăţeşte de orişi ce păcat.

~sprelumină~

(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s