Soţia cântă “You Are My Sunshine” alături de soţul său care se recuperează în spital

Soţia cântă “You Are My Sunshine” alături de soţul său care se recuperează în spital

Un fiu surprinde momentul tandru dintre părinţii săi, în timp ce tatăl său se reface în spital. Cei doi, care sunt împreună de 66 ani, cântă: „Tu eşti raza mea de soare”, în ciuda oricăror provocări pe care le-au avut de traversat de-a lungul vieţii.  Suferind de o infecţie a sângelui şi fiind îngrijorat de faptul că timpul care i-a mai rămas ar putea fi prea scurt, un bătrân din Utah a vrut să se asigure că soţia sa, care-i este alături de 66 de ani, ştie cât de mult înseamnă pentru el.

În acest clip copleşitor, James Pinegar, în vârstă de 86 de ani îşi roagă sotia, Colleen, în vârstă de 85 de ani, să se apropie de patul de spital. “Acest lucru este special pentru mine”, rosteşte el înainte de a se emoţiona şi a începe să cânte: “Tu eşti raza mea de soare, singura mea rază de soare, mă faci fericit atunci când cerul e gri…”, împreună cu soţia sa.

Colleen se alătură şi cânta împreună cu el în timp ce-l priveşte în ochi. Cuplu iubitor cântă tot cântecul, încheind cu: “Vă rog să nu-mi luaţi raza mea de soare.”

Ce dovadă de iubire poate fi mai emoţionantă şi mai sinceră decât aceasta?

Sursa: Youtube          http://www.livebiz.ro/video/sotia-canta-you-are-my-sunshine-alaturi-de-sotul-sau-care-se-recupereaza-in-spital/

Text: LiveBiz

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s