CÎND EŞTI DESCURAJAT?

CÎND EŞTI DESCURAJAT? (1Petru.1:1-25) By David (duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: Voi sunteti paziti de puterea lui Dumnezeu, prin credinta, pentru mantuirea gata sa fie descoperita in vremurile de apoi! (1Pet.1:5).

***Eşti descurajat, nu mai fi; am o veste bună pentru tine…
*Aminteşte-ţi de lucrurile preţioase pe care Dumnezeu le-a făcut pentru tine:
1.Ai o credinţă mai scumpă decît aurul = pentru ca incercarea credintei voastre, cu mult mai scumpa decat aurul care piere, si care totusi este incercat prin foc, sa aiba ca urmare lauda, slava si cinstea, la aratarea lui Isus Hristos, (1Pet.1:7).
2.Aminteşte-ţi de răscumpărarea ta, cu cel mai Scump Sînge = caci stiti ca nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, ati fost rascumparati din felul desert de vietuire pe care-l mosteniserati de la parintii vostri, ci cu sangele scump al lui Hristos, Mielul fara cusur si fara prihana (1Petru.1:18-19).
3.Aminteşte-ţi de promisiunile Lui veşnice = Pentru ca noi nu ne uitam la lucrurile care se vad, ci la cele ce nu se vad; caci lucrurile care se vad sunt trecatoare, pe cand cele ce nu se vad sunt vesnice. (2Cor.4:18).
4.Aminteşte-ţi de ocrotirea Sa = Voi sunteti paziti de puterea lui Dumnezeu, prin credinta, pentru mantuirea gata sa fie descoperita in vremurile de apoi! (1Pet.1:5).
5.Aminteşte-ţi de încrederea oferită = Caci este scris in Scriptura: „Iata ca pun in Sion o Piatra din capul unghiului, aleasa, scumpa; si cine se increde in El nu va fi dat de rusine.” (1Pet.2:6).
~sprelumină~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s