AŞA NE-A IUBIT EL; PÎNĂ LA CAPĂT

AŞA NE-A IUBIT EL; PÎNĂ LA CAPĂT (Ioan.13:1) By David (duţu) Miclea

*Cuvîntul de aur: Isus, ca Cel care stia ca I-a sosit ceasul sa plece din lumea aceasta la Tatal, si, fiindca iubea pe ai Sai, care erau in lume, i-a iubit pana la capat. (Ioan.13:1).

Fiecare dintre noi,avem zile de descurajare,trecem uneori prin probleme la care nu le mai vedem sfîrşitul,uneori se pare că tunelul prin care trecem este cel mai lung ,nu mai apare lumina,suntem ingrijoraţi…personal pe toate de felul acesta le consider ingrijorari,  dar sînt usor de trecut în comparaţie cu descurajarea pe care ţi-o poate face un prieten .

Un prieten în care ţi -ai pus toata încrederea pentru zile bune şi rele,  şi care numai ca nu apare atunci cînd ai ceea mai mare nevoie de el.  Cunosc pe unul care sa aflat cîndva intro situaţie ca şi a mea, o situaţie cînd toţi L-au parasit,   chiar şi cei mai apropiaţi prieteni,   unul cîte unu au inceput şi s-au dus,  pîna ce au plecat toţi.. unul, L-a tradat,  altul L-a vîndut,   alţii au plecat la ţara ,  El rămăseseră singur…şi parasit..

El însă i-a iertat pe fiecare dintre ei,mai tîrziu,chiar ia căutat vroia sa stea incăodata cu ei.

Iubirea şi prietenia Lui a fost aratata faţă de ei pînă la capăt:”si fiindca îi iubea pe ai Săi ,i-a iubit pȃnă la capăt.”.

Ce dovada de prietenia a demonstrat Isus faţă de toţi aceeia care nu meritau,,cu aceeiaşi iubire ma iubit şi ma iubeşte şi pe mine.

Nu ai vrea sa ai şi tu un astfel de prieten?

~sprelumină~

(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s