SUPRAVEŢUIND TREI ANI IN CIUDA FALIMENTULUI PREVĂZUT DE ALŢI

SUPRAVEŢUIND TREI ANI IN CIUDA FALIMENTULUI PREVĂZUT DE ALŢI    By David (duţu) Miclea.

Am supravetuit in ciuda tuturor pronosticurilor nefavorabile, Am ajuns chiar daca alti spuneau de ce ai pornit? Voi continua chiar daca alti vor spune Stop. Voi ramane increzator in Cel care a spus: “Nicidecum n-am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi.” (Evr.13:5)

 

Azi dimineaţă cei de la WORD PRESS m-au felicitat pentru trei ani de cînd m-am inregistrat cu ei.
*Ce frumos m-au felicitat: Happy Anniversary!You registered on WordPress.com 3 years ago! Thanks for flying with us. Keep up the good blogging! Frumos din partea lor…Tx.

Privind în urmă la trei ani de activitate aş putea să spun ca un om a lui Dumnezeu (Samuel) care la un moment dat în viaţa lui a luat o piatră ca aducere aminte pe care a pus-o intre Mitpa si Sen si i-a pus numele Eben-Ezer, zicand: “Pana aici Domnul ne-a ajutat.” (1Sam.7:12).

UN MIC ISTORIC.
Am început cu un blog in urmă cu trei ani, cu timpul am mai adăugat cinci bloguri şi am în plan pentru încă un ca să fie un număr desăvîrşit. Un început plin de élan, care s-a terminat aşa de repede cum a şi venit, s-a terminat la primele comentari. Un comentariu din partea unei fiinţe dragi mie care deşi îmi este neam m-a privit de undeva de sus cu cuvintele acestea: “Să vedem de ce eşti înstare, că acuma ţi-ai făcut blog,” am tăcut, am pastrat comentariul ca să ma mai gîndesc la el, şi să îmi amintesc,:Ce’s oameni domnu’le, un fel de nimic numai să te descurajeze.. Avenit apoi România Evanghelică care cînd cu una caldă cînd cu una rece m-a tinut o bună bucată de timp. Ştiiţi ceva cînd îmi vedeam blogul printre cele 10 postări în Top 100 WP, îmi creştea inima de bucurie, prindeam curaj, dar cînd mă certa (pe drept cuvînt că nu scriam ortografic) mă descurajam din nou. Privind în urmă totuşi aş putea să spun mulţumesc România Evanghelică căci insistenţa ta în privinţa ortografiei m-a ajutat să scriu acuma mai bine (nu sunt la nivelul care ar trebui să fiu, dar încerc, tind spre perfecţiune). Comparînd cu primele postări după o pauză de cîţiva zeci de ani în care n-am mai scris în limba romȃnă azi sunt mult mai spre perfecţiune, ştiu ca nu voi ajunge dar sper:))).
Am încercat să scriu din inspiraţile pe care Dumnezeu mi le-a dat mie aşa dar marea majoritate a postărilor îmi aparţin. Sunt multumitor înaintea lui Dumnezeu pentru ajutorul acordat, pentru înţelepciunea şi înspiraţile dăruite, mulţumitor familei care m-a îngăduit să stau un pic mai mult în faţa computerului (nopţi nedeormite), mulţumitor faţă de miile şi de ce nu faţă de sutele de mii care v-aţi oprit pe unul din blogurile mele, cu un sfat, cu o încurajare, cu un comentariu poate nu prea la locul lui şi de aceia n-aţi reuşit să-l mai vedeţi, ori cum vă mulţumesc şi celor care numai aţi venit ca o albină în fugă de aţi cules un pic de nectar şi v-aţi luat din nou zborul (sper că v-au prins bine ideile gîndurile ce le-aţi colectat). Ori cînd sunteţi bine veniţi cu toţi, vă aştept cu uşa larg deschisă. GBU.

CE S-A REALIZAT PE BLOGURILE MELE.

1.Blogul, străinişicălători : http://strainisicalatori.wordpress.com/ Postari = 2711, Ceea mai buna zi au fost 3.o24 de vizitatori, Am avut 1956 de comentari, Numarul total de vizitatori 309 316

2. Blogul, sprelumina; https://sprelumina.wordpress.com/ Postari = 1671, Ceea mai buna zi au fost 3 111 de vizitatori, Am avut 345 de comentari, Numarul total de vizitatori 100 O71.

3. Blogul Sacramento Evanghelic: http://sacramentoevanghelic.wordpress.com/ Postari = 1135, Ceea mai buna zi au fost 802 de vizitatori, Am avut 124 de comentari, Numarul total de vizitatori 42 603.

4. Blogul maiaproapedecer: http://maiaproapedecer.wordpress.com/ Postari = 436, Ceea mai buna zi au fost 300 de vizitatori, Am avut 27 de comentari, Numarul total de vizitatori 7 624.

5. Blogul maieputin: http://incaputin.wordpress.com/ Postari = 414, Ceea mai buna zi au fost 145 de vizitatori, Am avut 20 de comentari, Numarul total de vizitatori 7 437.

6. Blogul Slujitorul : http://slujitorul.wordpress.com/ Postari = 469, Ceea mai buna zi au fost 155 de vizitatori, Am avut 63 de comentari, Numarul total de vizitatori 8 081.

TOTAL PE TOATE BLOGURILE

Postari /Articole = 6836,

Am avut 2535 de comentari,

Numarul total de vizitatori 473 132

***** Numai sa numeri 6836 de postari/articole, sunt multe!!!!!!!!!!!!!!
***** Numai sa ai a face cu 2535 de comentari si sa iesi basma curate, e ceva!!!!!!!!!!!!
*****Numai sa stii ca ti-au intrat in casa 473 132 de vizitatori, si casa e tot curate, asta insemneaza lucru nu gluma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc, Multumesc, si iarasi Multumesc!
Doamne mai ajuta Amin.
(dutu)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s