PRIVIREA CREDINCIOSULUI 1.

PRIVIREA CREDINCIOSULUI 1.   By David (duţu) Miclea.


Credinciosul trebuie să privească la:

1. LA CĂRĂRILE LUI DUMNEZEU: Ma gandesc adanc la poruncile Tale, si cararile Tale le am sub ochi. (Ps.119:15) ca să umble pe ele.

2. LA BUNĂTATEA LUI DUMNEZEU: Uita-te, dar, la bunatatea si asprimea lui Dumnezeu: asprime fata de cei ce au cazut, si bunatate fata de tine, daca nu incetezi sa ramai in bunatatea aceasta; altminteri, vei fi taiat si tu. (Rom.11:22) căci El tot ne mai iartă prin îngăduinţa Sa.

3. LA FĂGĂDUINŢELE DOMNULUI: Mi se topesc ochii dupa fagaduinta Ta si zic: „Cand ma vei mangaia?” (Ps.119:82) căci ele se vor împlini la timpul lor.

4. LA PĂSĂRILE CERULUI: Uitati-va la pasarile cerului: ele nici nu seamana, nici nu secera si nici nu strang nimic in granare; si totusi Tatal vostru cel ceresc le hraneste. Oare nu sunteti voi cu mult mai de pret decat ele? (Mat.6:26) pentru a învăţa să nu ne îngrijorăm.

5. LA SUFERINŢELE DOMNULUI: Uitati-va, dar, cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea pacatosilor o impotrivire asa de mare fata de Sine, pentru ca nu cumva sa va pierdeti inima si sa cadeti de oboseala in sufletele voastre. (Evr.12:3) ca să învăţăm răbdarea.

VA URMA….

~sprelumină~

(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s