PRIVIREA CREDINCIOSULUI 2.

PRIVIREA CREDINCIOSULUI 2. By David (duţu) Miclea.

Credinciosul trebuie să privească la:

6. LA ASPRIMEA LUI DUMNEZEU: Uita-te, dar, la bunatatea si asprimea lui Dumnezeu: asprime fata de cei ce au cazut, si bunatate fata de tine, daca nu incetezi sa ramai in bunatatea aceasta; altminteri, vei fi taiat si tu. (Rom.11:22), că nu tolerează păcatul.

7. LA MÎNTUIREA LUI DUMNEZEU: Mi se topesc ochii dupa mantuirea Ta si dupa fagaduinta Ta cea dreapta. (Ps.119:123), ca să îşi dea seama de harul măreţ al răscumpărări.

8. LA LUCRAREA LUI DUMNEZEU: Uita-te cu bagare de seama la lucrarea lui Dumnezeu: cine poate sa indrepte ce a facut El stramb? (Ecl.7:13), ca să ştie că lucrul făcut rău, rău rămîne.

9. LA SFÎRŞITUL DE VIAŢĂ A CELUI CREDINCIOS: Aduceti-va aminte de mai marii vostri, care v-au vestit Cuvantul lui Dumnezeu; uitati-va cu bagare de seama la sfarsitul felului lor de vietuire si urmati-le credinta! (Evr.13:7) ca să le urmeze credinţa.

10. LA AVRAAM: Uitati-va la parintele vostru Avraam si spre Sara, care v-a nascut; caci l-am chemat cand era numai el singur, l-am binecuvantat si inmultit. (Isa.51:2) ca să realizeze că promisiunile lui Dumnezeu chiar dacă întîrzîie,se vor împlini întocmai.

VA URMA….

~sprelumină~

(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s