PRIVIREA CREDINCIOSULUI 3.

PRIVIREA CREDINCIOSULUI 3.    By David (duţu) Miclea.

Credinciosul trebuie să privească la:

11. LA ISUS HRISTOS, CĂPETENIA ŞI DESĂVÎRŞIREA CREDINŢEI NOASTRE: Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavarsirea credintei noastre, adica la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusa inainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu. (Evr.12:2). Pentru a ajunge la desăvîrşirea cerută de El.

 12. LA FOLOASELE ALTORA: Fiecare din voi sa se uite nu la foloasele lui, ci si la foloasele altora. (Filip.2:4), urmînd Pilda lui Dumnezeu.

 13. LA MUNCA ,UNEORI FĂRĂ ROST A OMULUI: Cand mi-am pus inima sa cunosc intelepciunea si sa ma uit cu bagare de seama la truda pe care si-o da omul pe pamant – caci omul nu vede somn cu ochii, nici zi, nici noapte – (Ecl.8:16) pentru a vedea neînţelepciunea omenească în alegerea priorităţilor din viaţă.

 14. LA ÎNTINDEREA CERURILOR: Uita-te spre ceruri si priveste! Vezi norii cat de sus sunt fata de tine? (Iov.35:5) pentru aţi face o imagine despre mărimea puteri Sale.

15. LA LEGILE DOMNULUI: Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale! (Ps.119:18) ca să fii luminat.

16. LA MAREA FAMILIE A LUI DUMNEZEU: De pilda, fratilor, uitati-va la voi care ati fost chemati: printre voi nu sunt multi intelepti in felul lumii, nici multi puternici, nici multi de neam ales. (1Cor.1:26) ca să realizăm ce har ni s-a oferit de El.

 17. LA CRINI DE PE CÎMP: Si de ce va ingrijorati de imbracaminte? Uitati-va cu bagare de seama cum cresc crinii de pe camp: ei nici nu torc, nici nu tes; (Mat.6:28) pentru a vedea cît de mult se îngrijeşte Dumnezeu de noi.

  ~sprelumină~

(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s