TRUPUL UNUI CREŞTIN (2)

TRUPUL UNUI CREŞTIN (2)    By David (duţu) Miclea


6. ESTE MĂDULAR AL LUI HRISTOS: Mancarile sunt pentru pantece, si pantecele este pentru mancari. Si Dumnezeu va nimici si pe unul si pe celelalte. Dar trupul nu este pentru curvie; el este pentru Domnul, si Domnul este pentru trup. (1Cor.6:13).

7. ESTE TEMPLUL DUHULUI SFÎNT: Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant care locuieste in voi si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri? (1Cor.6:19).
8. ESTE UN ÎMPLINITOR A CE LIPSEŞTE SUFERINŢELOR LUI HRISTOS: Ma bucur acum in suferintele mele pentru voi; si in trupul meu implinesc ce lipseste suferintelor lui Hristos, pentru trupul Lui, care este Biserica. (Col.1:24).
9. ESTE DEZBRăCAT DE PUTEREA LUI: Stim bine ca omul nostru cel vechi a fost rastignit impreuna cu El, pentru ca trupul pacatului sa fie dezbracat de puterea lui, in asa fel ca sa nu mai fim robi ai pacatului; (Rom.6:6).
10. ESTE UN PURTĂTOR AL SEMNELOR DOMNULUI ISUS: De acum incolo nimeni sa nu ma mai necajeasca pentru ca port semnele Domnului Isus pe trupul meu. (Gal.6:17).

VA URMA…
~sprelumină~
(duţu)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s