ŞI TOTUŞI, MAI SUNT ŞI NEBUNI

ŞI TOTUŞI, MAI SUNT ŞI NEBUNI        By David(duţu) Miclea

1.CEI CARE ÎL TĂGĂDUIESC PE DUMNEZEU: Nebunul zice in inima lui: „Nu este Dumnezeu!” S-au stricat oamenii, fac fapte urate; nu este niciunul care sa faca binele. (Ps.14:1). Nebunul zice in inima lui: „Nu este Dumnezeu!” S-au stricat oamenii, au savarsit faradelegi urate, nu este niciunul care sa faca binele. (Ps.53:1).

2. CEI CARE CRED CĂ TOTUL LE APARŢINE, PÎNĂ ŞI ZIUA DE MÎINE: Dar Dumnezeu i-a zis: „Nebunule! Chiar in noaptea aceasta ti se va cere inapoi sufletul; si lucrurile pe care le-ai pregatit ale cui vor fi?” (Luc.12:20).
3. PREACURVARUL: Dar cel ce preacurveste cu o femeie este un om fara minte, singur isi pierde viata cine face asa. (Prov.6:32).
4. CEL CARE NU ÎŞI POATE ÎNFRÎNA GURA, BÎRFITORUL: Cine ascunde ura, are buze mincinoase, si cine raspandeste barfele este un nebun. – (Prov.10:18).
5. CEL CARE CREDE CĂ ŞTIE TOTUL(CEL PUŢIN ASTA SUSŢINE) FĂRĂ SĂ ÎNVEŢE CEVA, NEŞTIUTORUL: Nebunului nu-i este de invatatura, ci vrea sa arate ce stie el. – (Prov.18:2).
6. CEL PE CARE NICI O LUCRARE DIN UNIVERS NU ÎI STÎRNEŞTE CURIOZITATE/ÎNTREBĂRI, NEATENTUL: Cat de mari sunt lucrarile Tale, Doamne, si cat de adanci sunt gandurile Tale! Omul prost nu cunoaste lucrul acesta, si cel nebun nu ia seama la el.(Ps.92:5-6).
7. CEL CARUIA NU POŢI SĂ AJUNGI LA VÎRFUL NASULUI, ÎNCREZUTUL: Cine se increde in inima lui este un nebun, dar cine umbla in intelepciune va fi mantuit. – (Prov.28:26).
Ia stai şi verifică, că mai există şansă pentru cei care trec şi nu zic nimic:))))))))))))))))))))) Chiar si un prost ar trece de intelept daca ar tacea, si de priceput daca si-ar tine gura. – (Prov.17:28).
~sprelumină~

(duţu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s