SEMNUL LUI NOE…

SEMNUL LUI NOE…     (Luca.17:22-36)     By David (duţu) Miclea


*Cuvîntul de aur: Ce s-a intamplat in zilele lui Noe se va intampla la fel si in zilele Fiului omului: mancau, beau, se insurau si se maritau pana in ziua cand a intrat Noe in corabie; si a venit potopul si i-a prapadit pe toti. (Luca.17:26-27).

Venirea Fiului Omului este un subiect de discuţie între oameni, va veni ori nu se va întîmpla aşa ceva niciodată… Ce pot să spun că Isus va reveni din nou în slava Sa, după răscupăraţi Lui de pe pămînt. El ne-a dat şi cîteva repere cu privire la timpul venirii Sale. Unul dintre repere este şi semnul lui Noe.

SEMNUL LUI NOE. *Starea omenirii înainte de venirea lui Hristos, va fi o stare asemănătoare cu aceia dinaintea potopului: mancau, beau, se insurau si se maritau pana in ziua cand a intrat Noe in corabie; (Luca.17:27a).
*Într-o vreme ca în vremea dinainte de potop, sa găsit un Noe care a fost diferit de ceilalţi oameni.

CE AR TREBUI Să ŞTIM NOI.
1. Cînd Dumnezeu vorbeşte ceva, aşa va fi,(potop, ori venirea Lui în glorie).
2. Trebuie să facem ce El ne cere fiecărui dintre noi, dacă ne spune să construim corabia în deşert, noi trebuie să fim ascultători şi să acţionăm întocmai.
3. Viaţa trăită în neprihănire şi ascultare să dovedească relaţia noastră cu El- Noe era un neprihănit.
4. Să avem grijă să nu ratăm urcarea în barcă chiar dacă nu se vede nici un nor pe cer, Dumnezeu poate să aducă apele de sus şi să deschidă stavilarele de jos şi totul va fi plin de apă, iar noi vom pluti cu barca, dacă vom fi în ea.
5. Oricît de lungă va fi aşteptarea, fii răbdător şi lucrează aşteptînd împlinirea planului Său, fie că e vorba de vreo lucrare (corabie) fie că e vorba de ziua revenirii Lui.
6. Lucrează pe Stînca Veacurilor, ca să fii în siguranţă, întocmai cum Noe a construit pe pămînt uscat(înalt).
7. Cineva spunea, aminteşte-ţi că corabia lui Noe a fost construită de un amator, Titanicul de profesionişti, diferenţa care a făcut să reziste valurilor corabia lui Noe, era că totul a fost făcut după planul Său.
8. Chiar prin valuri şi furtuni într-o zi dacă vom asculta de Domnul vom ajunge la locul stability de El, va fi din nou verdeaţă, şi un curcubeu deasupra.
~sprelumină~
(duţu)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s