STAREA PĂCĂTOSULUI FAŢĂ DE HRISTOS

STAREA PĂCĂTOSULUI FAŢĂ DE HRISTOS      By David (duţu) Miclea

1. MORT, FĂRĂ VIAŢĂ: Voi erati morti in greselile si in pacatele voastre (Efes.2:1).

2. PĂCĂTOS, FĂRĂ NEPRIHĂNIRE: dupa cum este scris: „Nu este niciun om neprihanit, niciunul macar. (Rom.3:10).
3. PIERDUT, FĂRĂ NĂDEJDE: aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati fara Hristos, fara drept de cetatenie in Israel, straini de legamintele fagaduintei, fara nadejde si fara Dumnezeu in lume. (Efes.2:12).
4. NEMÎNTUIT, FĂRĂ HRISTOS: aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati fara Hristos, fara drept de cetatenie in Israel, straini de legamintele fagaduintei, fara nadejde si fara Dumnezeu in lume. (Efes.2:12).
5. ÎNDEPĂRTAT, FĂRĂ DUMNEZEU: aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati fara Hristos, fara drept de cetatenie in Israel, straini de legamintele fagaduintei, fara nadejde si fara Dumnezeu in lume. (Efes.2:12).
6. LIPSIT DE DREPTURI, FĂRĂ DREPT DE CETĂŢENIE: aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati fara Hristos, fara drept de cetatenie in Israel, straini de legamintele fagaduintei, fara nadejde si fara Dumnezeu in lume. (Efes.2:12).
7. NEBĂGAT ÎN SEAMĂ, FĂRĂ LEGĂMÎNT, FĂRĂ FĂGĂDUINŢE: aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati fara Hristos, fara drept de cetatenie in Israel, straini de legamintele fagaduintei, fara nadejde si fara Dumnezeu in lume. (Efes.2:12).
8. SLAB, FĂRĂ PUTERE: Caci, pe cand eram noi inca fara putere, Hristos, la vremea cuvenita, a murit pentru cei nelegiuiti. (Rom.5:6).
9. NEÎNSUFLEŢIŢI, FĂRĂ DUHUL SFÎNT: Ei sunt aceia care dau nastere la dezbinari, oameni supusi poftelor firii, care n-au Duhul. (Iuda.1:19).
Note: Îi rog pe toţi aceştia să facă tot posibilul să se întîlnească cu Hristos, şi atunci, se va şterge din dreptul lor cuvintele;”FĂRĂ DE..” , după ce se va adăuga în dreptul lor ;”ÎN HRISTOS” atunci vor avea “TOTUL”
~sprelumină~
(duţu)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s