MARTURISIND CU GURA ,CREDINTA DIN INIMA

MARTURISIND CU GURA ,CREDINTA DIN INIMA (Rom.10:9).    By David(dutu)Miclea

*Meditatia zilei: Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit. (Rom.10:9).

 

Fiecare muritor vrea sa aiba viata cat mai privata daca ar fi  posibil,sa nu stie nimeni,despre el si familia lui. E frumos ,sa avem secrete care nu trebuie sa le divulgam lumii,e bine  sa avem lucruri pretioase despre care sa stim numai cei apropiati,cand e vorba de credinta noastra fata de Dumnezeu,ea trebuie marturisita public,trebuie sa stie toti oameni cu care venim in contact.

Aceasta nu inseamna ca neaparat trebuie sa ne asezam pe noi un semn mare o plancarda pe care sa scrie sunt crestin,o haina cu numele lui Isus,ori sa scrie pe ea sunt fiu de Dumnezeu,o,nu ci marturisirea noastra de credinta trebuie facuta in doua feluri;

1.Prin fapte,o traire care sa fie deosebita de a oamenilor ,sa se poata observa caci noi suntem cetatenii al unei tari vesnice si ca aici nu suntem mai mult decat niste trecatori,iubirea de avere,laudarosia vietii,purtarea de haine scumpe impunatoare nu sunt lucrurile dupa care trebuie sa tinda un crestin ,ci mai degraba in deosebirea fata de lume sa punem prêt pe lucrurile de sus.

2.Printr-o marturisire publica cu gura,crezand din adancul inimi caci Dumnezeu la facut Domn si Mantuitor pe Isus Hristos  pe care L-a si inviat din mortii.

Niciodata adevaratul crestin nu ii este rusine sa isi marturiseasca cu gura credinta inimii.

L-ai marturisit azi prin faptele si vorbele tale pe Hristos,ai marturisit azi credinta in El printr-o traire sfanta si neprihanita,daca da, ferice de tine.

~sprelumina~

(dutu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s