22 probleme fundamentale rezolvate în moartea lui Hristos (2)

22 probleme fundamentale rezolvate în moartea lui Hristos (2)


6. Problema părtășiei. Am vreo șansă la a sta în părtășie cu Dumnezeu? 1 Petru 3:18 “Hristos, de asemenea, a suferit o dată pentru păcate, El, Cel Neprihănit, pentru cei nelegiuiţi, ca să ne aducă la Dumnezeu. El a fost omorât în trup, dar a fost înviat în duh,”

7. Problema perfecțiunii. Cum se împlinește în mine dorința după perfecțiune? Evrei 10:14 “Căci printr-o singură jertfă El a făcut desăvârşiţi pentru totdeauna pe cei ce sunt sfinţiţi.”
8. . Problema libertății. Mai sunt robul cuiva? Romani 6:6 “Ştim bine că omul nostru cel vechi a fost răstignit împreună cu El, pentru ca trupul păcatului să fie dezbrăcat de puterea lui, în aşa fel ca să nu mai fim robi ai păcatului;
9. Problema Dumnezeu. Este Dumnezeu mânios pe mine? Romani 5:9 “Deci cu atât mai mult acum, când suntem socotiţi neprihăniţi, prin sângele Lui, vom fi mântuiţi prin El de mânia lui Dumnezeu.”
10 Problema blestemului. Poate fi asupra mea vreun blestem? Galateni 3:13 “Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcându-Se blestem pentru noi …. pentru ca binecuvântarea vestită lui Avraam să vină peste Neamuri, în Hristos Isus, aşa ca, prin credinţă, noi să primim Duhul făgăduit.” –”
VA URMA….
~sprelumină~
(duţu)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s