DUMNEZEU NU ŞTIE…

DUMNEZEU NU ŞTIE…   By David (duţu) Miclea


*Dumnezeu nu ştie nici un păcătos, care n-ar avea nevoie de mîntuire datorită sfinţeniei ce o posedă: Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. (Rom.3:23).

*Dumnezeu nu ştie de vreun păcătos care n-ar putea să fie salvat: Fiindca „oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit.” (Rom.10:13).
*Dumnezeu nu ştie mai bună ţară pentru un mîntuit decît cerul: Dar cetatenia noastra este in ceruri, de unde si asteptam ca Mantuitor pe Domnul Isus Hristos. (Filip.3:20).
*Dumnezeu nu ştie un alt loc mai rău decît iadul unde vor merge cei neascultători: Si acestia vor merge in pedeapsa vesnica, iar cei neprihaniti vor merge in viata vesnica.” (Mat.25:46).
*Dumnezeu nu ştie un loc mai bun de închinare decît în Casa Sa: Sa nu parasim adunarea noastra, cum au unii obicei; ci sa ne indemnam unii pe altii si cu atat mai mult, cu cat vedeti ca ziua se apropie. (Evr.10:25).
*Dumnezeu nu ştie un timp mai bun de mîntuire decît acesta “astăzi”: cata vreme se zice: „Astazi, daca auziti glasul Lui, nu va impietriti inimile, ca in ziua razvratirii.” (Evr.3:15).Sa luam, dar, bine seama, ca atata vreme cat ramane in picioare fagaduinta intrarii in odihna Lui, niciunul din voi sa nu se pomeneasca venit prea tarziu. (Evr.4:1).
*Dumnezeu nu ştie o altă cale de mîntuire decît prin Fiul Său: In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti.” (Fapt.4:12).
~sprelumină~
(duţu)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s